Curabox vs Arubox

Op zaterdagavond, 28 mei 2022, organiseert de Curaçao Boxing Association CuraBox, een uniek programma met amateur bokswedstrijden op topniveau. Net als in maart is publiek weer welkom.

Het programma staat in het teken van een ontmoeting tussen Curaçao (CuraBox) en Aruba (AruBox).
De Curaçaose boksers zijn afkomstig van de volgende clubs; AA Boxing, Baas Sports, Boka Boxing Club, Immartial Athlete Centre, Kapap Center, Pro-Fit, Team Farao en Supreme Boxing Centre.

De hoofdpartij zal gaan tussen twee zeer ervaren vechters, John Granville vs Evan Nedd.
John Granville stond wereldwijd meer dan 50 keer in de ring als kickboxer en de Arubaan Evan Nedd is o.a. bekend op Curaçao vanwege zijn MMA partijen tegen Mohamed Hussein. Nedd is een ervaren bokser, zowel amateur als prof, en volgens de huidige regels van de International Boxing Association is het mogelijk dat professionele boksers mogen deelnemen aan amateur bokswedstrijden, waardoor deze topmatch mogelijk is.

Other news articles

IBD

Saturday August 27 it is International Boxing Day and CuraBox celebrates this with some boxing bouts. From Baas Sports Vitorio de Joode (15) will make his debut. Free entrance so come and support him. #internationalboxingassociation #InternationalBoxingDay...

read more

Famia Westerhout

Last evening, August 8, Andry Westerhout gave a great guest training at Baas Sports Curaçao.Just like 3 years ago YdK Andry and his family, wife Yvonne and two sons Xyando en Quanyi, have been in Curaçao for a few weeks and the whole family has already trained a few...

read more

Free shinguards

In the month of July, kickboxers, including new members, can get a pair of new shin guards for free (while supplies last).

read more